Den här morgonen kör jag bara in till Trädgårdsavfallet.
Och så drar jag mig till minnes min och gymnasiekamraten Peter Hallbergs litterarisering av Slottsparken, granne med Petriskolan där vi gick tidigt sjuttiotal.
Det fanns något märkligt kring min och min brors beteende ty även om fotbollen var det högsta, och är, så gav vi alla inslag vårt koncentrerade intresse (utom hästsport och motorsport som vi ansåg borde ha egna program det vill säga ointresseranta matcher i er apple support-chat gratis volleyboll.
Fin stilkänsla avgörs av författarens förhållande till språkmaterian, oavsett hur han väljer att knåda den, i stora eller små klumpar.Jag är gratis strand cams ledsen * Det går snabbt.Vissa väljer helt enkelt att tystna.Och jag som aldrig ens sett en sådan i stadsmiljö och så får hon se en som kommer flygande.Och att tycka synd om sej själv så förbannat?Om allt mellan himmel och jord, som det heter.Jag är inte Charlie, så klart, men Charlie är faktiskt en del av mig.Lapa i början av april år 2013.En dag går vi, jag och Marianne, på Van Goghutställningen som tillfälligt flyttat till Eremitaget vid den flod som gett staden sitt namn, Amstel.Och då kunde jag, utan att generas, säja: Men Sven-Ingvars har jag gillat sen 1963 Men det finns mer här ty Sven-Erik Magnusson var en duktig bandyspelare också och stod i valet och kvalet mellan musiken och bandyn, vilket stärker det folkhemska kring honom.
Nåt sånt, säger jag men orden går inte.
Det borde vi också gå man ur huse mot men det enda som sker, inser jag några dagar senare, är att en förlamande tystnad breder ut sig.
Klubbens orangea dräkt var en av stadens viktigaste idrottsfärger och jag har fortfarande kvar lagbilden från Rekordmagasinet, en bild positionen i seriesystemet kvalificerade voksen mobile cam onanere klubben för (Nikko Matthjis är det enda spelarnamn jag minns).Ett annat är Roy Jacobsens bok om vad hette den nu om den där ön i Nordnorge.Ett klokt beslut av två skäl.Portugisiska för grubblande; frånvarande.Idag sitter denna gruppering vid makten och arbetar på en lagändring där kvinnan juridiskt föreslås bli reducerad till ett komplement till mannen.Han däremot hade en gång i tiden varit mycket god vän med Diderot, när de var unga och fattiga.Hela tiden hade han en känsla av att han själv tillhörde de svaga och att de, därinne, var de starka.Och kanske har, äntligen, vändpunkten kommit i den frågan.Jag stryker under och antecknar sida efter sida; boken är så rik på detaljer och nyanser att jag inte klarar att läsa mer än några sidor i taget eftersom jag inte hinner smälta mer.Hon gör det snabbt men ändå perfekt.


[L_RANDNUM-10-999]