Anbefaling fra en mono bruger, cybersmiles mobil-applikation er en funktionalitet, der hjælper os rigtigt meget eftersom vores tid på kontoret er sparsom, da vi ofte er ude til events og på besøg hos kunder.
Det handler om, at vi som online-shoppere får en personlig henvendelse, som vi har voksen chat uk mulighed for at reagere på imens vi overvejer vores køb, da den kan være både tryghedsskabende og afklarende i forhold til kundens spørgsmål, undren og interesse.
Du kan administrere og besvare henvendelser direkte fra din computer eller smartphone, når du er på farten.Andreas Rafn, Grundlægger af Cybersmile.Dato: t har fået skarpt besøg af grundlæggeren af Cybersmile, Andreas Rafn, der som gæsteblogger fortæller om, hvordan du med en live chat-løsning på din hjemmeside kan øge kundeengagementet, skabe høj kundetilfredshed og styrke salget.Formår du at skabe øget værdi for de besøgende, vil de have god grund til at vende tilbage.Pop-ups, reklamebanner og marketing e-mails fjernes ubesværet.Forstå dine besøgende og få et kvalitativt billede af, hvem der kigger på dine produkter og din side.Cybersmile har dybest set gjort vores kundeservice mere mobil, gratis chat australien og det er et kæmpe plus for vore forretning, hvor fleksibilitet og service er nøgleordene.
Få feedback fra dine besøgende, du kan bruge live chatten til at få unik feedback på dit website, dit produkt og dit brand.
Chat-agenterne bliver certificeret af Crowdio til at besvare henvendelserne på din hjemmesides live chat og skal bestå en prøve for at blive klar.Cybersmile er en ny dansk live chat-service, der tilbyder din hjemmeside en simpel chatbox.Og den bedste B2B virksomhed i 2015 blev med Crowdio live chat.Crowdio live chat styrker alle ovenstående parametre for e-handelsvirksomheder.Vores erfaring er, at en online shopping-oplevelse ikke bør være mindre personlig eller behjælpelig end den, man forventer at få til dagligt i fysiske butikker.Få mere ud af trafikken på din hjemmeside med Live Chat.Tak fordi du læste med! .En oplevelse, hvor man både forventer hjælp, vejledning og gode råd til købet.

Vi i Cybersmile mener, at live chat-løsninger skal være nemme at bruge.
Værdien opstår i den hurtige, personlige kontakt som en simpel live chat skal tilbyde!
Hos Crowdio får man en gratis live chat funktion og man kan dertil benytte Crowdios chat agenter til at passe chatten, når egne medarbejdere har fri eller har travlt med andre ting i virksomheden.

[L_RANDNUM-10-999]