Jeg stønnede dybt da hun begyndte at lege med pikken og jeg må med skam indrømme, at jeg kom næsten med det samme.
"Ja, det er det jeg vil du skal gøre for mig sagde Katja med et stort smil.23.59 stod der på uret som jeg knap kunne se for min kones brede skulder.Jeg var faktisk malaysiske tamil chatten glad for denne lille busk og beundrede de silkebløde dun på mine kinder når jeg lå og slikkede hende."Ude i køkkenet, bedstemor hørte jeg Katja sige."Jeg skal nok være blid." "Det er da ikke din skyld bedstefar, jeg er bare ikke vant til noget så stort i fissen." "Kom nu kan vi ikke?" "Det er jeg ked."Jeg kunne mærke hvert et skud af din sperm.
Tja, en betænksom bedstefar ville slet ikke være her til at starte med, tænkte jeg.Hun kunne godt lide at gå i skole, men hun meget hellere blive her hos sin bedstefar med den store pik.Det var en svær stilling for en gammel mand at "kneppe" i, men jeg nød den unge piges stønnen og hvinen over min piks berøring af hendes lille knop.Mens den gamle tranny kys cam krage snorkede tungt stirrede jeg på Katja, der sad i en lænestol over i det ene hjørne af stuen."Vi kan gøre noget andet." Og med det løsnede hun mit bælte, hev ned i bukserne og fandt min skuffede bløde tissemand frem.Og gerne så meget man orker, da det giver spermen en sødlighed piger vil sætte pris.Hurtig som en falk havde Katja igen fat om min pik.Min pik gav sig nervøst i pyjamasen, som om den havde lært forskellen mellem mandag og tirsdag og især hvad tirsdag betød både for den og for mig.
[L_RANDNUM-10-999]