cam piger underlige

Et godt et håber jeg?
Jeg har altid været helt vild med sweater vests, jeg synes de er mega posh på den fede måde og når nu jeg har en forkærlighed for business stilen passer de perfekt ind i mit liv.
Jeg har i forvejen ret pigmenteret læber men de var lige pludselig blevet endnu rødere og endda større, succes!Efter nogle minutter så jeg mig så i spejlet og blev først en lille smule forskrækket.Drawing by Fashcom, det er en underlige følelse når nogen spørger indtil ens person, man stiller ligepludselig sig selv store spørgsmål som; Er jeg menneske nok til at guide andre mennesker?, Hvem gider overhovedet læse det?English: Its a weird feeling when somebody asks you about you.I have never in my life been wrapped in so much yellow!His content is sponsored 0 Comments.Det ved jeg sgu da ikke?Duh blue of course!Der se sex and the city i tv-serier online er hele industrier hvis grundlag er store læber eller større læber.Jeg har aldrig i mit liv været dækket i så meget gult!
Også selvom jeg har okay store læber fra naturens side så tænker jeg tit på hvordan de mon ville se ud hvis de var endnu større og endnu blødere.And a classic What do I respond to that question?It makes you wonder about you.De første billeder er forresten af mig uden produktet og de sidste er med.Even me, and I have quite full lips, I even think about how it might look if I had bigger, softer lips.
[L_RANDNUM-10-999]