at have sex i montering værelse

Og smilede sit vidunderlige smil, som jeg senere har lært, kun er mig forundt.
Men alle gode ting har en ende, ikke mindst Line og en rigtig lækker én, men også festen hos Justin Bieber på hans slot.
Skal jeg stritte med numsen, som du godt kan lide, far?Jeg bankede forsigtigt på, og hun svarede med sin søde lille stemme, at jeg bare kunne komme ind.Jeg er i starten af 40erne, atletisk af bygning og veltrænet.Vi satte os begge op på knæ, og med begge mine hænder, kunne jeg nu lægge mine store mandehænder, op under hendes korte natkjole, på hendes perfekt formede lille røv, imens jeg kyssede hende på halsen og i hendes nakke.Barbie skulle til fest hos Justin Bieber og skulle klædes fint.Jeg har altid nødt smagen af hendes lile pige røv og denne gang var så sandelig ikke nogen undtagelse.
Det ville være alt alt for tidligt.
Jeg spurgte hende om hun hyggede sig, hvortil hun svarede: Ja jeg gør så, far.Sæt dig op på stolen med ryggen til, skat sagde jeg til Line, der fremmede chat online gratis selvfølgelig gjorde hvad der blev sagt og satte sig på knæ på kontorstolen med ryggen til og underarmene hvilende på stolens ryglæn.Og du skal røre ved mig, og jeg skal røre ved dig, og vi skal også kysse, og bolle.Lines biologiske far er et skvat, der er alt for optaget af sig selv, og forstår derfor ikke at give Line den opmærksomhed, som hun retteligt fortjener.Jeg slikkede nu skiftesvis op og ned af begge hendes små ydre skamlæber, bed hende let i inderlårene og bearbejde hendes klit med min tunge.Hun var egentlig rigtig lækker, og vi havde et dejligt sexliv, men det var ikke det mest interessante i det jeg vil fortælle.Line er altid meget følsom på hendes klit efter en orgasme, så hun fniste lidt, da jeg strejfede hendes lille klit et par gange, inden jeg trykkede til og hendes små skamlæber skilte sig og hendes fisse tog imod min hårde mandepik.Sæt dig ned på knæ min skat sagde jeg til hende, tog min t-shirt af og vippede min jernhårde pik ud af bukserne.Ken skulle køre Barbie hjem, og da de skulle sige farvel, bad Barbie om en kys af sin Ken, hvilket Ken selvfølgelig gladeligt efterkom.


[L_RANDNUM-10-999]